Spring naar content

Darten Breda

Wil jij de de nieuwe Michael van Gerwen of Raymond van Barneveld worden, maar heb je zelf geen dartbord? Kom dan oefenen bij Café Vulling! Het dartbord hangt en pijltjes kun je van ons lenen. Ohja, naast het bord gooien is een biertje trakteren!

Oefen je dartskwaliteiten bij Café Vulling – Score bullseyes en trakteer op bier!

Wil je de nieuwe Michael van Gerwen of Raymond van Barneveld worden, maar heb je geen dartbord thuis? Geen probleem! Bij Café Vulling kun je komen oefenen en je dartskwaliteiten verbeteren.

Gratis dartbord en gezelligheid

We hebben een dartbord voor je opgehangen, neem je eigen pijltjes mee of koop ze aan de bar. Neem je vrienden mee, gooi je pijlen en maak kans op hoge scores. En vergeet niet, naast het gooien van pijlen is het traditie om een biertje te trakteren als je een mooie score behaalt.

Kom naar Café Vulling en laat je dartskwaliteiten zien. Verbeter je spel, geniet van de gezelligheid en wie weet gooi jij straks die perfecte 180!

Meer Café Vulling?

Café Vulling is een gemoedelijk en gezellig bruin café midden op de Grote markt van Breda. Door de uitstekende ligging is het zeker in het terras seizoen een moeite waard om te bezoeken.

Tap

Afhuren van Café Vulling

Uw eigen feest of vergadering organiseren?
Onze bovenverdieping is daar uitermate geschikt voor!
Informeer aan de bar of stuur een email naar info@cafevulling.nl

Zien we je snel bij café Vulling?