Spring naar content

NAC Breda

Als NAC voetbalt, noemen wij dat natuurlijk een belangrijke wedstrijd! Wij zenden alle wedstrijden van NAC uit op groot scherm. Kom jij ook kijken?

Mis geen enkele wedstrijd van NAC Breda – Kom naar Café Vulling!

Bij Café Vulling hoef je geen enkele wedstrijd van NAC Breda te missen. Wij zenden alle wedstrijden van jouw favoriete club uit op onze schermen.

Of het nu gaat om belangrijke competitieduels, bekerwedstrijden of spannende play-off matches, wij zorgen ervoor dat je de sfeer van het Rat Verlegh Stadion kunt ervaren, zelfs als je niet fysiek aanwezig kunt zijn.

Kom langs bij Café Vulling en juich samen met andere NAC-fans voor onze club. Mis geen enkel doelpunt, geen enkele redding en geen enkele teleurstelling. Samen creëren we een geweldige sfeer en laten we zien dat onze clubliefde onvoorwaardelijk is.

Support NAC met medefans

In Café Vulling vind je een gemeenschap van gepassioneerde NAC-supporters. Geniet van de wedstrijden op onze schermen, discussieer over tactiek en vier de overwinningen samen. Hier voel je de echte clubspirit.

Kom naar Café Vulling en mis geen enkele wedstrijd van NAC Breda. Samen maken we elke wedstrijd een onvergetelijke ervaring!

Meer Café Vulling?

Café Vulling is een gemoedelijk en gezellig bruin café midden op de Grote markt van Breda. Door de uitstekende ligging is het zeker in het terras seizoen een moeite waard om te bezoeken.

Tap

Afhuren van Café Vulling

Uw eigen feest of vergadering organiseren?
Onze bovenverdieping is daar uitermate geschikt voor!
Informeer aan de bar of stuur een email naar info@cafevulling.nl

Zien we je snel bij café Vulling?