Spring naar content

Voetbal kijken Breda

Voetbal kijken in Breda? Wij zenden alle belangrijke wedstrijden live uit op de beamer op de benedenverdieping, of op de schermen op de bovenste etage. Zien we je straks?

Voetbal kijken in Breda bij Café Vulling – Mis geen enkele wedstrijd!

Ben je een voetbalfan en wil je geen seconde missen van je favoriete wedstrijden? Bij Café Vulling in Breda hoef je je geen zorgen te maken. Wij zenden alle voetbalwedstrijden live uit op onze HD-schermen, zodat je de actie van dichtbij kunt beleven. Of het nu gaat om belangrijke nationale competities, internationale toernooien of de spannendste clubwedstrijden, bij ons ben je aan het juiste adres.

Groot scherm voor belangrijke wedstrijden

Natuurlijk begrijpen we dat sommige wedstrijden nog specialer zijn. Daarom hebben we een groot scherm waarop we de belangrijkste wedstrijden uitzenden. Hier kun je samen met andere voetballiefhebbers genieten van de ultieme voetbalervaring. Voel de spanning, juich mee met de doelpunten en deel de vreugde met medesupporters.

Kom langs en geniet van voetbal bij Café Vulling. Mis geen enkele wedstrijd!

Meer Café Vulling?

Café Vulling is een gemoedelijk en gezellig bruin café midden op de Grote markt van Breda. Door de uitstekende ligging is het zeker in het terras seizoen een moeite waard om te bezoeken.

Tap

Afhuren van Café Vulling

Uw eigen feest of vergadering organiseren?
Onze bovenverdieping is daar uitermate geschikt voor!
Informeer aan de bar of stuur een email naar info@cafevulling.nl

Zien we je snel bij café Vulling?