Over Vulling

Een gemoedelijk en gezellig bruin café midden op de Grote markt.

Bij Café Vulling vind je een zeer gemêleerd publiek, van jong tot oud. Mede door dit publiek is de sfeer altijd uitstekend, zoals het hoort te zijn in een bruin café.

Café Vulling staat ook bekend om zijn goedkope prijzen en het tweede bakkie koffie/thee gratis.
Er is geen bediening, waardoor de prijzen lager zijn dan bij de naastgelegen horeca zaken. Doordat u bij uw koffie/thee een gratis refill muntje krijgt kunt u voor de prijs van EUR 1,80 zelfs twee consumpties nuttigen.

De muziek die u te horen krijgt is zeer gevarieerd van de jaren 60 tot nu. Doordeweeks is de muziek voornamelijk op de achtergrond te horen en in de weekenden wordt het volume opgeschroefd om er een leuk feestje van te maken.

IMG_3565

Terras met veel zon-uren

Door de ideale ligging van Café Vulling heeft ons terras  veel zonuren. Smeer je goed in of koop een tube zonnebrand gewoon aan de bar.

IMG_3577

Geen bediening, en dat scheelt in de prijzen

Geen bediening dat scheelt in de prijzen en zo zijn we goedkoper dan de omliggende café’s op de Grote markt.

IMG_3504

Tweede kopje koffie/thee gratis

Goede koffie en thee smaakt naar meer… Daarom krijg je bij Café Vulling je tweede kopje koffie of thee van ons. Geniet ervan!

IMG_3470

Workshop of feestje geven? Huur onze boven ruimte 

Zoek je een centraal gelegen ruimte voor het geven van een borrel, workshop of cursus? Onze boven ruimte leent zich hier ideaal voor. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Ook bij Café Vulling kun je genieten van gratis WiFi