Spelletjes Café Breda

Drinken, eten & live sports in Breda.

Potje poolen?

Kun jij goed overweg met een keu? En ben je niet bang om te stoten? Kom dan poolen bij café Vulling, het spelletjes café van Breda! Dikke tip: dé activiteit voor jou en je Tinderdate.

Darten?

Wil jij de de nieuwe Michael van Gerwen of Raymond van Barneveld worden, maar heb je zelf geen dartbord? Kom dan oefenen bij Café Vulling! Het dartbord hangt en pijltjes krijg je van ons. Ohja, naast het bord gooien is een biertje trakteren!

Iedere derde maandag: Quiznight

Iedere derde maandag van de maand: Mr. Bright’s Quiz Night!
Ken jij de hoofdstad van Madagascar of weet je hoeveel poten een krab heeft? Kom dan met je meest snuggere vrienden naar Café Vulling en doe mee aan Mr. Bright’s Quiz Night! Let op: van juni tot september zomerstop!

Tafelvoetbal

Tafelvoetballen, wie deed het niet op de middelbare school? Laat oude tijden herleven en neem je High School Buddies mee naar Café Vulling. 10 – 0 is kruipen en dit mag natuurlijk gefilmd worden.

Bordspellen

Ben jij een Monopolie meester of koning Ganzenbord? Noem een bordspel en wij hebben het staan. Kan jullie avondje bierdrinken toch ineens heel competitief worden.

Elke woensdagavond: Pokeravond

Kun jij je vrienden verslaan? Ben jij goed in bluffen? Kom op woensdag bij ons langs voor een potje poker. Inschrijven kan aan de bar!