Spring naar content

Zaaltje huren bij Café Vulling in Breda

Bent u op zoek naar een gezellige locatie om een zaaltje te huren in Breda? Zoek dan niet verder! Bij café Vulling bieden wij diverse mogelijkheden. Of u nu een verjaardagsfeest, bedrijfsborrel, bruiloft of iets anders wilt organiseren, wij bieden verschillende mogelijkheden aan om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

Onze ruimtes

Bij Café Vulling beschikken we over twee binnenruimtes en een groot, zonnig terras. De bovenverdieping leent zich uitstekend voor grotere groepen tot max. 75 man. De benedenverdieping is bijzonder geschikt voor het houden van kleinere borrels of bijvoorbeeld een pubquiz. Ons zonovergoten terras telt maar liefst 200 zitplaatsen en biedt een prachtig uitzicht op de Grote Kerk van Breda.

Locatie en bereikbaarheid

Ons café is gelegen in het hart van Breda, op een centrale locatie met goede bereikbaarheid. U kunt gebruikmaken van openbaar vervoer, vanaf het treinstation  is het op loopafstand, of parkeren in de nabijgelegen parkeergarages. Zo kunnen uw gasten gemakkelijk bij ons terecht komen.

Reserveren en contact

Wilt u graag een zaaltje huren bij Cafe Vulling in Breda en alle mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons vriendelijke personeel staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw wensen te bespreken. Samen kunnen we een onvergetelijk evenement organiseren.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons bereiken via:

Wacht niet langer en maak van uw bijeenkomst een succes bij Café Vulling in Breda. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen een onvergetelijke ervaring te creëren!